Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Πολιτικός λόγος με επιχειρήματα από τον Γιάννη Καριπίδη

Πολιτικός λόγος με επιχειρήματα από τον Γιάννη Καριπίδη

Με πολιτική συγκρότηση ο Ελασσονίτης οφθαλμίατρος




Με επιχειρήματα και μεστό πολιτικό λόγο απάντησε σε όλα τα ζητήματα της προεκλογικής ατζέντας, ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ο Ελασσονίτης οφθαλμίατρος Γιάννης Καριπίδης μιλώντας το μεσημέρι στο Γιάννη Κολλάτο, στο πλαίσιο της εκπομπής «το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας».

Ο κ. Καριπίδης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών, υποστηρίζοντας πως οι πολίτες μπορεί να δεχτούν μία νεοφιλελεύθερη επίθεση με μια αλλαγή της κυβέρνησης από τη ΝΔ, σε θέματα κοινωνικής συνοχής, στα εργασιακά δικαιώματα, στο ασφαλιστικό.
 Το ζητούμενο δεν είναι είπε να πατήσουμε γκάζι στην ανάπτυξη, όπως λεει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ τα πιο αδύνατα στρώμτα έχουν πατήσει φρένο και να πάμε με τους λίγους, αλλά να περιμένουμε και τους κοινωνικά και οικονομικά πιο αδύναμους, για μία ολιστική αναπτυξιακή πορεία της χώρας...

Ο οφθαλμίατρος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν ανά περιοχή το Ν. Λάρισας από Φάρσαλα μέχρι Ελασσόνα, τους αγρότες,τους κτηνοτρόφους, τους ελεύθερους επαγγελματίες , τους εμπόρους, τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό ή το δημόσιο τομέα, όπως πάντα κάνοντας χρήση άριστων ελληνικών, με νηφαλιότητα και χωρίς «ξύλινο» πολιτικό λόγο.