Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

 


Είμαστε  αρωγοί  στο συνολικό εγχείρημα διαχείρισης των αδέσποτων

 

Eπισκέφτηκα σήμερα τον Προσωρινό Χώρο Φιλοξενίας "Πάρκο Αδεσπότων Δήμου Ελασσόνας" όπου και συνομίλησα με την υπεύθυνη κ. Άννα Αργυροπούλου, για την σωστή διαβίωση των αγαπημένων μας τετράποδων στην περιοχή. Μαζί μου ήταν και οι εθελόντριες του Συλλόγου Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας Μαριάννα Αλεξάκη και Λίζα Κανωτίδου.

Η κ. Αργυροπούλου με ενημέρωσε για το πρόγραμμα του Δήμου Ελασσόνας, όπου πραγματοποιούνται στειρώσεις και εμβολιασμοί από αρμόδιο συνεργαζόμενο κτηνίατρο και πως πραγματοποιούνται επίσης οι υιοθεσίες μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και οι επανατοποθετήσεις των αδέσποτων, στον διευρυμένο δήμο μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ υπαλλήλους και εθελοντές που έχουν μία τόσο παραγωγική σχέση και συνεργασία και προσφέρουν τα μέγιστα στον εν λόγω τομέα, τροφοδοσίας, περίθαλψης και φροντίδας. 

Ο Δήμος Ελασσόνας θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο συνολικό εγχείρημα που αποτελεί βασική του υποχρέωση, δρομολογώντας μέσω του Προγράμματος "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" του Υπουργείου Εσωτερικών, το νέο "Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Ελασσόνας", προυπολογισμού 452.000,00 €.

Γιάννης Καριπίδης

Αντιδήμαρχος Υγείας Δήμου Ελασσόνας

 

 

18 Ιανουαρίου 2023