Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Συνέντευξη στον Γιάννη Μουκίδη για γεωργία και κτηνοτροφία.

 


Γιάννης Καριπίδης: "Γεωργία και κτηνοτροφία βρίσκονται σε άθλιο σημείο"
Συνάντηση με τοπικά μέσα ενημέρωσης για τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Καριπίδη, στην Ελασσόνα.
Σε προγραμματισμένη ενημέρωση προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. προχώρησε πριν λίγες ημέρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας ο Ελασσονίτης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. – γιατρός – αντιδήμαρχος Υγείας στον Δήμο Ελασσόνας Γιάννης Καριπίδης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο ψηφοδέλτιο του Νομού Λάρισας.
Ο υποψήφιος βουλευτής, που πλαισίωναν στελέχη και μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε σε γενικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., τοποθετούμενος σε σοβαρά και καίρια ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και την κοινωνία, ασκώντας κριτική στη σημερινή Κυβέρνηση.
Ανάμεσα στους άξονες, όπου κινήθηκε ο Γιάννης Καριπίδης ήταν: η οικονομική πολιτική(«…επιβεβαιώνεται η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής των κυβερνώντων. Θέση μας η προστασία των ευάλωτων, αυτών που έχουν ανάγκη. Τα οικονομικά είναι το κρίσιμο σημείο στην εκλογική διαδικασία»), η ασφάλεια των συγκοινωνιών με αφορμή το «έγκλημα των Τεμπών»(«…ο δημόσιος ΟΣΕ πρέπει να λειτουργεί με νόμους»), ο πρωτογενής τομέας(«…γεωργία και κτηνοτροφία βρίσκονται σε άθλιο σημείο, συντηρούνται με διαδικασίες Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλο αυτό πρέπει να «σπάσει», δεν είναι λύση»), το Φράγμα Αγιονερίου, η Παράκαμψη Ελασσόνας και η αξιοποίηση του Ολύμπου, θέματα Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, αλλά και σε θέματα Διαφάνειας και Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν τα ΜΜΕ, Αναγνώστης, Ελευθερία Λαρίσης, Ράδιο Ελασσόνα 88,4 - elassona884 και Elassona-city.gr
Τέλος, όπως υπενθυμίζεται, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας θα είναι ανοικτά για όλους τους υποψηφίους βουλευτές, που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Νομού Λάρισας.
Του Γιάννη Μουκίδη
Photo: Ανδρέας Νικουλης